Vierdaagse retraite

Vierdaagse retraite

€ 995,00 inclusief intake, vier trainingsdagen, drie overnachtingen en alle maaltijden

In de vierdaagse retraite zetten we bewuste, heldere intenties neer voor een jaar. Daarvoor kijken we terug op de resultaten en ervaringen van het afgelopen jaar. We laten het bezinken, we vieren, verwerken, reflecteren op wat we hebben meegemaakt. Wat neem je mee uit 2016 en wat wil je achterlaten?
Er zal veel ruimte zijn om tot rust te komen en in die rust contact te krijgen met wat jij zelf van belang vindt in je leven. Dit is het juiste moment hiervoor, in december als de poorten van de tijd openstaan.
Het programma leidt ertoe dat je intenties voor 2017 gaandeweg helder en concreet worden, zodat je ze bewust kunt neerzetten en je eraan kunt committeren. Zo ga je met bezieling en enthousiasme aan het nieuwe jaar in.

Er zijn twee verschillende groepen:

  • Retraite 1: Donderdag 15 december 2016 om 10.00 uur tot zondag 18 december om 17.00 uur
  • Retraite 2: Dinsdag 27 december 2016 om 10.00 uur tot vrijdag 30 december om 17.00 uur

Ja, ik reserveer vast mijn plaats!

Een jaar lang ondersteuning

Na de retraite weet je waarop je koers wilt zetten. Het is duidelijk wat je te doen hebt, in je privéleven en professioneel.

Gá je het ook doen? Dag in, dag uit? Als je makkelijk zelf discipline en focus houdt, heb je misschien genoeg aan de duidelijkheid en het commitment waarmee je uit de retraite komt.
De meeste mensen komen verder met support. Daarom bied ik je twee opties voor support door het jaar heen, zodat je jouw intenties ook waarmaakt:

  • Blijf op koers met de retraite met persoonlijke coaching door het jaar heen
  • Maak van 2017 jouw jaar met het complete jaartraject: de retraite, persoonlijke coaching, live en online bijeenkomsten en een ondersteunende community