Training

Trainen anno 2016!

 

Trainen en coachen vraagt anno 2016 om een andere aanpak dan 10 jaar geleden. Nyansa Training, Coaching & Advies is gespecialiseerd in het vormgeven van leertrajecten waarin verschillende vormen van leren centraal staan.

 

Het probleem bij trainingen is vaak dat het resultaat niet blijvend is. Mensen komen enthousiast terug van een training, maar al snel is het weer business as usual. Daarom begeleiden wij mensen over een langere periode. Maar wel tegen dezelfde, of soms nog lagere, kosten.

 

Onze trajecten kunnen bestaan uit:
1. Trainingsdagen
2. Live online training
3. Asychroon leren via online modules
4. Asynchroon vaardigheden leren via Traintool
5. Coachingsgesprekken (live of online)
6. E-coaching (e-mail)
7. Coaching on the job
8. Intervisie (live of online)
9. Vragenlijst, test, assessment

Let op: het doel staat altijd centraal, dit zijn de middelen die we in kunnen zetten om het doel te behalen!

 

Nyansa Training, Coaching & Advies is innovatief en creatief. Hoeveel we echte trainers zijn en niet over specifieke technische kennis beschikken zeggen we wel “we rule technology“. Omdat we weten wat we wanneer kunnen inzetten in leertrajecten om een optimaal resultaat te behalen, op een leuke en inspirerende manier.

 

In Nederland zijn we de experts als het gaat om live online trainen (Virtual Classrooms via webinar technologie). Wij leiden zelfs andere professionals, zoals trainers en coaches, op om dit te leren. Deze activiteiten hebben wij inmiddels ondergebracht bij ons zusterbedrijf atSync. Uiteraard kunt u in de trajecten die u zoekt voor uw organisatie gebruik maken van deze expertise.

 

U mag rekenen op:

  • een gedegen analyse van het probleem/vraagstuk;
  • een traject op maat;
  • de begeleiding die nodig is voor een structurele verandering.

 

Wilt u weten wat Nyansa voor u of uw organisatie kan betekenen?

 

Bel ons dan op 079-8898461 of neem rechtstreeks contact op met Marion Reijerink op telefoonnummer 06-29030710.

 

Wilt u meer weten over onze aanpak? In januari 2012 is Marion Reijerink geïnterviewd door Business Point TV over de unieke werkwijze van Nyansa Training, Coaching & Advies. Dit interview is nu ook te zien op onze pagina over dit interview. Dit biedt u een mooie gelegenheid om meer te weten te komen over onze aanpak.