Bezin en Beziel-eindejaarsretraite met optionele jaartraining

Met rust, focus en nieuwe energie 2017 in

 

Leef en werk jij met je hele hart?

Doe je wat jou echt energie en voldoening geeft?

Zoek je rust en verdieping om je dagelijks leven meer focus en bezieling te geven?

Als je terugkijkt, heb je al heel wat gedaan in je leven, in je werk en privé. Je hebt je koers af en toe bijgesteld en je weet wel ongeveer waar je heen wilt. Maar sta je daar nog wel eens rustig bij stil? In de dagelijkse hectiek neem je niet vaak tijd en rust om oude structuren en denkwijzen te onderzoeken en los te laten wat je niet meer dient. Verlang je naar balans tussen je hoofd en je hart? Naar de levendigheid die het geeft als je focus en bezieling in je dagelijks leven ervaart?

 

Geef jezelf de Bezin en Beziel-retraite 2017

Komend jaar – ja, dat is nog best ver weg –begeleid ik maximaal 12 gemotiveerde deelnemers om:

  • hun eigen intenties voor hun leven en hun werk voor 2017 helder neer te zetten
  • die intenties concreet vorm te geven, dag in dag uit
  • dagelijks het plezier te ervaren van dingen die je met bezieling doet

 

In een vierdaagse retraite in december 2016 leggen we het fundament. We nemen de ruimte om de rust te vinden van waaruit je kunt voelen wat je in 2017 te doen hebt en daar ook echt voor te gaan. Tijd voor jezelf om overzicht te creëren. Rust in je hoofd, balans tussen hoofd en hart.
Vier dagen buiten de dagelijkse hectiek, in de rust van de winterse natuur. Want de stip op de horizon die voortvloeit uit rust en contact met jezelf, is geheid een andere dan die je kunt zetten als de waan van de dag heerst.

Na de retraite is het aan jou om wat je je hebt voorgenomen daadwerkelijk in de wereld te zetten. Er zijn twee supportprogramma’s die je daarbij kunnen helpen. Kies voor persoonlijke coaching of voor een jaartraject met persoonlijke coaching, online en fysieke bijeenkomsten en een waardevolle community waarmee je een jaar lang koers houdt op jouw doorvoelde aspiraties voor 2017.

Ben jij een van die maximaal 12 deelnemers?
De Bezin en Beziel-retraite is bedoeld voor jou als je:

  •  Privé of zakelijk nog meer uit jezelf zou willen halen
  •  Blij wordt van mogelijkheden tot groei en ontwikkeling
  •  Bereid bent tot zelfreflectie
  •  Recht wilt doen aan jouw unieke capaciteiten en je volle potentie wilt leven
  •  Zin hebt in een warme, verdiepende retraite om het jaar goed af te sluiten en een nieuw jaar met rust, bezieling en nieuwe energie te beginnen

 

Reserveer nu je plaats 

 

Mijn expertise tot jouw beschikking
Als coach en trainer werk ik met hart en ziel, innovatief en gericht op blijvende resultaten. Ik begeleid graag mensen die zich oprecht willen ontwikkelen, individueel of als team.
Mijn loopbaan begon ik als management trainee bij ABN AMRO. Daarna kreeg ik bij het internationale trainingsbureau Franklin Covey de smaak te pakken van innoverend opleiden. Daar ontwikkelde ik mijn expertise in live online leren. De Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA) verkoos mij in 2012 tot Trainer van het Jaar.

In diverse trainingen en opleidingen ontwikkelde ik me persoonlijk en als coach, en dat blijf ik doen. Bijvoorbeeld in de tweejarige opleiding van het Centrum voor Zijnsoriëntatie en de internationale Unique Self-coachopeiding. Mijn persoonlijke ontwikkeling brengt me steeds dichter bij waar het mij om te doen is: zelf mijn volle potentie leven en anderen begeleiden om dichter bij hun potentie te komen.
Mijn expertise in coaching, persoonlijke ontwikkeling, management en innoverend opleiden staat garant voor een effectief traject waarin we alle aspecten van jou aanspreken voor een optimaal resultaat. We werken op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel vlak, zodat je al die aspecten van jezelf volledig ter beschikking krijgt.

 

Ga jij het aan, met jezelf en met mij?

  • Schrijf je meteen in
  • Wil je eerst meer informatie of kennismaken? Ik plan graag een gratis en vrijblijvend (skype)gesprek met je in. Bel (06-29030710) of mail (marion@nyansa.nl) me voor een afspraak!

 

Of lees verder: welke optie past het best bij jou?