Ontdek jouw persoonlijkheid aan de hand van MBTI

Op dinsdagmiddag 11 oktober wordt de workshop “Ontdek jouw persoonlijkheid aan de hand van MBTI” weer gegeven.

In 3,5 uur krijg je meer inzicht in jezelf en in anderen.

Inleiding

Hoe kan het dat de een zich het liefst afzondert met een stapel boeken en de ander juist vrienden opzoekt om te ontspannen? Waarom laat de een zich leiden door argumenten en handelt de ander meer vanuit zijn gevoel? En heb je je altijd al afgevraagd waarom jouw collega of baas zich alleen maar op de details richtte en jij je juist bezig wilde houden met de grote lijnen, of andersom?

In deze workshop ontdekt je m.b.v. de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) hoe dit werkt aan de hand van persoonlijkheidstypen.

Doel van het programma

  • Kennismaking met theorie en praktijk van MBTI;
  • Meer inzicht in je eigen persoonlijkheidsstijl en in die van anderen;
  • Inzicht in de impact van verschillende persoonlijkheidstypen en de wijze waarop je energie krijgt, informatie verzamelt, communiceert en besluiten neemt;
  • Meer begrip voor de verschillen tussen persoonlijkheidstypen.

 

Ter voorbereiding: vragenlijst invullen

Ter voorbereiding op de workshop vragen we je een online vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst vraagt ca. 20 minuten. Als de vragen zijn ingevuld kan er een persoonlijk MBTI rapport worden gemaakt.

Werkwijze

Tijdens de workshop van een dagdeel (ochtend of middag) gaan we aan de slag met theorie en praktijk aan de hand van oefeningen. Aan de hand hiervan maak je zelf een inschatting van jouw voorkeurstype. Aan het einde van de workshop leggen we dit naast het rapport en kijken we naar de overeenkomsten en (eventuele) verschillen.

 

Materialen

Tijdens de workshop ontvang je jouw persoonlijke rapport en een boekje over MBTI en alle MBTI persoonlijkheidstypen “Inleiding tot type”.

Datum/tijd

Deze workshop zal weer worden gegeven op dinsdag 11 oktober van 13.00 t0t 16.00 uur.
De locatie is “De Sniep” in Zoetermeer.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen 450 euro. Dit is inclusief materiaal (vragenlijst, rapport en naslagwerk/boekje), koffie/thee en 3,5 uur durende workshop.

Aanmelden

Ga naar het aanmeldformulier om je aan te melden voor deze workshop.


 

Geen reacties

Plaats reactie

Plaats je reactie