Nyansa in BusinessPoint TV

Business Point is een wekelijks programma voor een brede doelgroep die graag geïnformeerd wil worden over ondernemerschap en de ondernemers uit de regio Haaglanden. Het programma besteedt aandacht aan het nieuws over ondernemers en ondernemingen en het ‘verhaal’ achter strategieën, campagnes en successen. Het programma wordt elke woensdagavond rond 18.00 uur uitgezonden op Infothuis TV, een lokale zender in de regio Haaglanden.

Donderdag 19 januari zijn er opnames gemaakt van Marion Reijerink n.a.v. de verkiezing “Beste bedrijf van de regio Zoetermeer” die door Nyansa Training, Coaching & Advies dit jaar voor de tweede keer op rij is gewonnen. De opnames vonden plaats in de nieuwe kerk in Den Haag.

Marion legt in het programma uit wat haar manier van werken is en waarom deze werkwijze zo uniek is. In essentie gaat dit om het borgen van het resultaat door niet alleen trainingsdagen aan te bieden maar deze te integreren met andere vormen zoals e-learning, webinars, coaching (face to face, wandelcoaching en e-coaching). Zij presenteert dit vol passie en enthousiasme (zoals we natuurlijk van haar gewend zijn).

 

Hieronder kunt u het programma bekijken.

 

Geen reacties

Plaats reactie

Plaats je reactie