Marketing stagiaire gezocht

Voor de periode maart tot en met juni 2012 zoeken we een gemotiveerde en enthousiaste Marketing stagiair(e) voor ongeveer 32 uur per week voor een meewerkstage.

Deze stagiaire is initiatiefrijk, assertief, ondernemend en ziet mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Hij of zij ziet het als een uitdaging om ons bureau naar de volgende fase te brengen.

Onze voorkeur gaat uit naar een HBO student met als richting marketing, communicatie of commerciële economie. Interesse in en kennis van nieuwe media en online marketing is een pre.

Wat zijn de werkzaamheden?
De kerntaak is het schrijven van een marketing plan en vervolgens het uitvoeren van dit marketing plan. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit
• redactie voor de website
• de tweewekelijkse nieuwsbrief
• versturen van persberichten
• meedraaien in de organisatie rondom en algemene kantoorondersteuning

Wat bieden we?
We bieden een interessante stageplaats in een klein en jong bedrijf, waar je veel kunt leren over (online) marketing en de nieuwste ontwikkeling op het gebied van leren en trainen. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal en wij zullen jou hier ook zoveel mogelijk in coachen. Je zult ook actief worden betrokken bij alle kanten van ons jonge, dynamische bedrijf.

Een rijbewijs is geen vereiste.

Overige informatie
Ook voor ons zusterbedrijf atSync zoeken wij een Marketing stagiaire voor dezelfde periode. We kunnen dus in totaal twee mensen plaatsen.

Geen reacties

Plaats reactie

Plaats je reactie