Marion Reijerink verkozen tot Trainer van het Jaar 2012 – 2013

Marion Reijerink, eigenaar van Nyansa Training, Coaching & Advies en atSync – Experts in live online leren en samenwerken, is op het congres van de Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA) verkozen tot “Trainer van het jaar 2012 – 2013”. Deze prijs gaat naar de persoon die volgens opdrachtgevers en collega’s de beste trainer is in het Nederlandse taalgebied. 

Marion is voorgedragen door Jan Kuipers, directeur van FranklinCovey Benelux. De voordracht is ondersteund door maar liefst 10 collega’s en opdrachtgevers. Allemaal schreven zij in lovende woorden over het werk van Marion. De jury keek, naast deze documenten, ook naar andere openbare informatie zoals haar profiel, activiteiten op social media en de websites van haar twee bureaus.

De jury gaf in het juryrapport vijf argumenten waarom voor Marion is gekozen. Marion zelf is vooral verheugd om te lezen dat haar expertise op het gebied van live online leren (Virtual Classrooms) wordt gewaardeerd. De jury schrijft hierover: “Zij bedient zich van de meest moderne online technieken en zet die bovendien in om trajecten aan te bieden…”. Ook het oprichten van atSync – Experts in live, online & interactief leren en samenwerken, een bureau dat train de trainer opleidingen verzorgt voor trainers en docenten die ook online met groepen willen werken, heeft er allicht voor gezorgd dat de jury haar werkwijze “state of the art” noemde.

Het volledige rapport dat door de jury van de NOBTRA is opgesteld is hier te lezen: juryrapport

 

In de media

Op verschillende internetsites en in verschillende media wordt aandacht besteed aan deze prijs. Hier vindt u een overzicht:

 

 

Marion Reijerink is ook geïnterviewd naar aanleiding van het winnen van deze prachtige prijs. In dit interview kunt u meer lezen over haar reactie op deze prijs, haar achtergrond en haar visie op haar vak als trainer: Het is de kunst om jezelf telkens te verbeteren

 

 

 

 

 

 

 

2 reacties

Plaats reactie
 1. pep degens op 4 december 2012

  Hey Marion, klasse! Een mooie waardering voor hoe je jezelf de laatste jaren hebt ontwikkeld en het vakgebied een nieuwe impuls geeft. Geniet!
  pep Degens

 2. Job Hoogendoorn op 4 december 2012

  Van harte proficiat Marion!

  Wat een leuk succes. Goed om te zien dat je lekker innovatief bezig bent.
  Op 23 januari a.s. organiseert RSM een HR Networking Event over
  “Learning and Performance Support – The promise of the Social Media
  (aanmelding via Monique Collignon: mcollignon@rsm.nl )
  Vriendelijke groet,

  dr. Job Hoogendoorn
  oud-directeur RSM-PTO
  (met goede herinneringen aan de Lichting 2002-2004)

Plaats je reactie