Marion Reijerink gaat verder onder Marion.tc

Bijna twaalf jaar geleden begon ik als freelance trainer/coach. Ik werkte voor bureau’s als Leeuwendaal, NCOI en natuurlijk FranklinCovey. Geleidelijk aan wisten steeds meer klanten rechtstreeks de weg naar mij te vinden en heb ik prachtige trainingen ontwikkeld en gegeven de afgelopen jaren. Hierbij kwam ik steeds dichter bij waar het mij daadwerkelijk om te doen is en waar mijn kernkwaliteiten liggen.

De afgelopen jaren heb ik het zo druk gehad met prachtige trajecten en het opleiden van trainers dat deze website wat stil heeft gelegen. En dat is ook wel te zien.

Dus… tijd voor iets nieuws…..

En dat betekent dat ik vanaf 1 januari 2017 verder zal gaan onder de naam Marion.tc! En nieuw, fris  en eigentijds jasje dat helemaal bij mij past. En een website die de intentie heeft om te inspireren en waar precies de trainingen, workshops en trajecten op staan waarin ik mij in heb ontwikkeld en die mij op mijn lijf geschreven zijn.

Tot die tijd wil ik je vragen om nog even geduld te hebben (al wordt dat van mij dusdanig op de proef gesteld). Maar het wordt echt geweldig!

Geen reacties

Plaats reactie

Plaats je reactie