Bezin en Beziel-eindejaarsretraite met optionele jaartraining

Heb jij zin hebt in een warme, verdiepende retraite om het jaar goed af te sluiten en een nieuw jaar met rust, bezieling en nieuwe energie te beginnen?

Dan is onze eindejaarsretraite wellicht iets voor jou!

In de vierdaagse retraite zetten we bewuste, heldere intenties neer voor een jaar. Daarvoor kijken we terug op de resultaten en ervaringen van het afgelopen jaar. We laten het bezinken, we vieren, verwerken, reflecteren op wat we hebben meegemaakt. Wat neem je mee uit 2016 en wat wil je achterlaten?

Er zal veel ruimte zijn om tot rust te komen en in die rust contact te krijgen met wat jij zelf van belang vindt in je leven. Dit is het juiste moment hiervoor, in december als de poorten van de tijd openstaan.
Het programma leidt ertoe dat je intenties voor 2017 gaandeweg helder en concreet worden, zodat je ze bewust kunt neerzetten en je eraan kunt committeren. Zo ga je met bezieling en enthousiasme aan het nieuwe jaar in.

Na de retraite weet je waarop je koers wilt zetten. Het is duidelijk wat je te doen hebt, in je privéleven en professioneel.

Gá je het ook doen? Dag in, dag uit? Als je makkelijk zelf discipline en focus houdt, heb je misschien genoeg aan de duidelijkheid en het commitment waarmee je uit de retraite komt.
De meeste mensen komen verder met support. Daarom bieden we je twee opties voor support door het jaar heen, zodat je jouw intenties ook waarmaakt.

  1. 2 persoonlijke coachingssessies
  2. Jaartraject: persoonlijke coaching, vijf bijeenkomsten en community

 

Kijk voor meer informatie op Bezin en Beziel-eindejaarsretraite met optionele jaartraining!

 

 

 

Geen reacties

Plaats reactie

Plaats je reactie