MBTI workshops

Ontdek jouw persoonlijkheid aan de hand van MBTI

Inleiding

Hoe kan het dat de een zich het liefst afzondert met een stapel boeken en de ander juist vrienden opzoekt om te ontspannen? Waarom laat de een zich leiden door argumenten en handelt de ander meer vanuit zijn gevoel? En heb je je altijd al afgevraagd waarom jouw collega of baas zich alleen maar op de details richtte en jij je juist bezig wilde houden met de grote lijnen, of andersom?

In deze workshop ontdekt je m.b.v. de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) hoe dit werkt aan de hand van persoonlijkheidstypen.

Doel van het programma

  • Kennismaking met theorie en praktijk van MBTI;
  • Meer inzicht in je eigen persoonlijkheidsstijl en in die van anderen;
  • Inzicht in de impact van verschillende persoonlijkheidstypen en de wijze waarop je energie krijgt, informatie verzamelt, communiceert en besluiten neemt;
  • Meer begrip voor de verschillen tussen persoonlijkheidstypen.

 

Ter voorbereiding: vragenlijst invullen

Ter voorbereiding op de workshop vragen we je een online vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst vraagt ca. 20 minuten. Als de vragen zijn ingevuld kan er een persoonlijk MBTI rapport worden gemaakt.

Werkwijze

Tijdens de workshop van een dagdeel (ochtend of middag) gaan we aan de slag met theorie en praktijk aan de hand van oefeningen. Aan de hand hiervan maak je zelf een inschatting van jouw voorkeurstype. Aan het einde van de workshop leggen we dit naast het rapport en kijken we naar de overeenkomsten en (eventuele) verschillen.

 

Materialen

Tijdens de workshop ontvang je jouw persoonlijke rapport en een boekje over MBTI en alle MBTI persoonlijkheidstypen “Inleiding tot type”.

Datum/tijd

Deze workshop staat op dit moment niet ingepland. Indien je interesse hebt horen we dat graag. We kunnen je dan informeren zodra er nieuwe data beschikbaar zijn of we kunnen kijken naar mogelijke maatwerk oplossingen.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen 390 euro. Dit is inclusief materiaal (vragenlijst, rapport en naslagwerk/boekje) t.w.v. bijna 100 euro en 3,5 uur durende workshop.

Opgeven

Ga naar het aanmeldformulier en geef je nu op voor deze workshop.