Kortingsactie “Ontdek jouw persoonlijkheid aan de hand van MBTI”

Op maandag 2 april wordt van 13.30 tot 17.00 uur de workshop “Ontdek jouw persoonlijkheid aan de hand van MBTI” weer gegeven. Lezers van de nieuwsbrief krijgen eenmalig de unieke kans om deel te nemen aan deze workshop met 50% korting.

 

Waarom geven we deze korting?

  • We nemen deze middag de nieuwe trainingsruimte van Nyansa in gebruik;
  • We zijn opnieuw verkozen tot “Beste Bedrijf van de Regio Zoetermeer
  • Er worden deze middag filmopnames gemaakt door de filmploeg van Infothuis (regionaal kanaal in de Regio Haaglanden)
Kosten
De kosten voor deze workshop zijn normaal gesproken 390 euro. Hiervan is 100 euro voor de inkoop van materialen zoals vragenlijst, rapport en naslagwerk/boekje en 290 euro voor de workshop zelf. We bieden deze workshop nu aan voor 195 euro. Dit betekent dat je nog steeds voor 100 euro aan materialen krijgt en slechts 95 euro betaalt voor de workshop. Je kunt gebruik maken van deze korting door bij aanmelding in het aanmeldformulier in het vak “opmerkingen” de code “HOERA2-4” in te vullen.

 

Goed om te weten
De cameraploeg van Infothuis zal de eerste 30 minuten bij de workshop aanwezig zijn. Zij maken een bedrijfsimpressie. Deze impressie zal slechts uit sfeerbeelden van de workshop bestaan met muziek op de achtergrond. Er zal dus geen geluid uitgezonden worden. Dit betekent dat de privacy van deelnemers aan de workshop altijd inhoudelijk gewaarborgd zal zijn. Bovendien zal alleen in aftrap (eerste 30 minuten) worden gefilmd waarbij we nog niet echt oefeningen of iets dergelijks doen. Mocht je absoluut niet in beeld gebracht willen worden geef dit dan vooraf even aan, dan zorgen we dat daar rekening mee gehouden wordt.