Referenties

Op de website van AllebedrijveninZoetermeer vind u in totaal 30 beoordelingen van klanten. Het cijfer wat wij hier ontvangen is gemiddeld een 9.

In 2010 zijn wij verkozen tot “Beste bedrijf van de regio Zoetermeer” en hebben wij een landelijke bedrijvenaward gewonnen.

Overige referenties:

Judith Visser-Vos, Casusregisseur, Raad voor de Kinderbescherming
“Ik heb de begeleiding van Marion als inspirerend en enthousiast ervaren. Haar uitleg was duidelijk, getuigde van deskundigheid en stelde de deelnemers centraal. Haar gedrevenheid was aanstekelijk en de groep haakte hierop in. Daar waar andere trainingen ‘leuk’ zijn voor het moment, heeft deze training met bijbehorende begeleiding en coaching bij mij gezorgd voor de gewenste veranderingen in mijn werksituatie en werkhouding. Ook de koppeling en verbinding van theorie en praktijk die Marion inzichtelijk maakte hebben hiertoe bijgedragen.”

Annemarie Peters, Hulshoff Opslag & Archiveringsmij. BV
“Marion heeft
de gave om uit een hoop informatie datgene te pikken wat je eigenlijk wilde leren. Zij laat je actief meedenken en zorgt ervoor dat de stof blijft hangen. Ik heb in 5 dagen veel geleerd zonder mijn aandacht te verliezen. Enthousiast, gedreven, veel praktijkervaring en erg prettig in de omgang.”

Erik van der Kruk, Coordinator binnendienst, Schmit Parkeer Systemen BV
“Ik heb veel geleerd tijdens deze training. Marion wist op een perfect manier de koppeling tussen theorie en praktijk te maken. Alle cursisten werden actief betrokken tijdens de lessen, konden ervaringen uit de praktijk delen en discusieren. Maar bovenal werd er een beroep gedaan op onze eigen inbreng tijdens de lessen. Niet passief de theorie bespreken maar door na te denken hoe je zelf beter kan functioneren als coach/leidinggevenende. Elke minuut was leerzaam, boeiend en motiverend!”

Martine Engel, Regiodirecteur Hollands Midden, Deutsche Bank Nederland N.V.
“Marion weet een interactieve invulling aan het programma te geven. Zij weet de onderwerpen op een bijzonder indrukwekkende wijze te brengen. Ondertussen vraagt zij een actieve deelname van de groep. Een workshop die de aanwezigen lang zal bijblijven.”

Belinda Hoencamp, Office Manager, StaeteGroep Full Service NVM Makelaars
De training was praktijkgericht en aanmoedigend. De trainer wist de cursisten te enthousiasmeren, te motiveren en bovenal jezelf durven te analyseren. Persoonlijk heeft de training mij veel opgeleverd en hopelijk in permanente vorm.”

Kijk voor meer referenties op de website van Allebedrijven.nl