Unique Self Coaching: benut je unieke mogelijkheden

 

Jij bent uniek. Alleen jij groeide op waar je opgroeide, maakte mee wat je meemaakte en ging daarmee om op jouw manier. Je bent een mens zoals alle anderen, deel van het geheel, maar met een kijk, capaciteiten en mogelijkheden die alleen jij hebt.

Toch laat je je unieke mogelijkheden waarschijnlijk deels onbenut. Je hebt misschien de overtuiging ontwikkeld dat je niet goed genoeg bent, dat je teveel bent, dat je sommige dingen maar beter niet kunt laten zien…

 

Hoe zou het zijn om je volle potentie te kunnen leven? Om de unieke bijdrage die jij alleen aan de wereld kunt leveren, voluit bij te dragen?

 

Unique Self Coaching brengt je in contact met die mogelijkheid. In een traject van 9 tot 12 maanden doorloop je met je coach drie fasen:

 • verkennen
  Hoe ervaar jij de wereld? Welk perspectief heb je jezelf aangeleerd, met vallen en opstaan? Dat proces is subtiel, je ervaart zelf vaak niet meer dat er ook andere perspectieven mogelijk zijn. Wat drijft je, en wat remt je?

 

 • zichtbaar worden
  Hoe haal je je voet van de rem? Hoe krijg je zicht op de belemmerende aspecten van je perspectief op jezelf en de wereld en kun je ze gaandeweg loslaten, ruimte scheppen voor andere perspectieven?
  Door specifieke oefeningen, spiegelen, feedback en support krijg je steeds meer contact met je unieke zelf. Hoe meer je zicht krijgt op jouw unieke drijfveren en mogelijkheden, en hoe meer je contact hebt met de bron waaruit die ontspringen, des te meer kun je jouw unieke vorm aannemen en in de wereld zetten.

 

 • belichamen
  Hoe manifesteer je jezelf in de wereld in je volle potentie? De afsluitende fase van het coachingstraject helpt je om jouw “Unique Self” te zijn in alle aspecten van je leven, zodat je je potentie ten volle kunt leven. Je geeft jouw gift aan de mensen en de wereld om je heen.

 

Voor wie?

Unique Self Coaching is voor jou als je:

 • voelt dat je meer in de wereld wilt en kunt zetten dan je nu doet
 • niet verder komt op een of meer gebieden in je leven, terwijl je het gevoel hebt dat er wel een ‘verder’ is
 • bereid bent om een transformerend proces aan te gaan en je daaraan te committeren

 

Praktisch

 • Elk traject beslaat een periode van 9 tot 12 maanden
 • Gedurende deze periode heb je 13 gesprekken van ongeveer 1,5 uur
 • De gesprekken kunnen face-to-face plaatsvinden of online (afhankelijk van jouw mogelijkheden en voorkeur)