Coaching

Op zoek naar:

  • Meer energie?
  • Een betere balans tussen werk & privé?
  • Inzicht in niet effectieve gedragspatronen en nieuwe alternatieven?
  • Een baan die echt bij je past?

Dan is coaching wellicht de oplossing!

Een poosje optrekken met een coach die je in een veilige omgeving uitdaagt en een spiegel voorhoudt. Iemand die in alle openheid met je praat over waar je tegenaan loopt, wat je anders zou willen of wat je wilt leren. En die je vervolgens helpt om de stap te zetten om dat ook daadwerkelijk te realiseren. Want inzicht is belangrijk, maar het gaat uiteindelijk om de praktische toepassing!
Daarom stellen wij duidelijke doelen en een duidelijke termijn waarbinnen die gerealiseerd zouden moeten worden. Gemiddeld zijn vijf á zes gesprekken genoeg.

Wij scheppen in het coachingsgesprek de veiligheid die nodig is om de diepte in te gaan. Dit doen wij onder andere door te werken vanuit onze visie en waarden. We zijn vervolgens niet bang om in die veilige situatie lastige en confronterende vragen te stellen – de vragen die nodig zijn om te reflecteren en zo uw zelfkennis te vergroten. Zo komt er meer inzicht in persoonlijke ideeën, overtuigingen en drijfveren en bent u in staat effectiever gedrag te laten zien. Daarnaast reiken we u de hulpmiddelen aan om dit effectief in te zetten in de praktijk. Het resultaat: u kunt beter keuzes maken en krijgt meer energie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Er zijn verschillende vormen van coaching. Soms overlappen deze elkaar en is het onderscheid niet altijd duidelijk te maken. Om een idee te geven noemen we hier de vormen die wij regelmatig tegenkomen: